Genoemde huurprijzen zijn excl. 7% verzekeringskosten en 21% btw
Direct huren of kopen? Bel ons via:+31 (0) 252 675 654
Logo
Menu
phone
Direct huren of kopen?+31 (0) 252 675 654
Bg imageBg image

Over Lift IQ

De ideale oplossing voor werken op hoogte

Welkom bij Lift-IQ BV, uw one-stop shop voor betrouwbare en innovatieve hoogwerkers! Onze platformtechnologie is ontworpen met veiligheid, efficiëntie en gebruiksgemak in gedachten, waardoor het de perfecte oplossing is voor een verscheidenheid aan toepassingen. Ongeacht uw specifieke behoeften, hebben wij u gedekt met een breed scala aan hoogwerkers, waaronder Unic spinnenkranen, die op maat kunnen worden aangepast aan uw wensen.

Bij Lift-IQ BV staat kwaliteit op de eerste plaats. Onze hoogwerkers, waaronder Unic spinnenkranen, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om zelfs de meest uitdagende werklocaties aan te kunnen. Bovendien staat ons ervaren team van ingenieurs en technici altijd klaar om u te voorzien van de ondersteuning en expertise die u nodig heeft om het maximale uit uw platform te halen.

Unic spinnenkranen zijn de perfecte oplossing voor een breed scala aan toepassingen. Bij Lift-IQ BV heeft u toegang tot een uitgebreide selectie Unic spinnenkranen die zijn ontworpen om aan de eisen van zelfs de meest uitdagende werklocaties te voldoen. Onze Unic spinnenkranen zijn compact, veelzijdig en gemakkelijk te manoeuvreren, wat ze ideaal maakt voor zelfs de nauwste ruimtes.

Bij Lift-IQ BV staat klanttevredenheid op nummer één. Daarom werken wij samen met u op elke stap om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Kies Lift-IQ BV voor al uw behoeften op het gebied van hoogwerkers, waaronder Unic spinnenkranen, en ervaar het verschil zelf!

Als onze machines zijn beschikbaar voor verhuur en verkoop. Onze vloot is voorzien van jonge machines die aan alle nieuwste veiligheid eisen voldoen.

Maar dat is niet alles! Wij verkopen niet alleen machines, maar verhuren ze ook! En onze apparatuur is fris en jong, dus u kunt altijd zeker zijn van topkwaliteit.

Waarom Lift IQ

Waarom Lift-IQ kiezen?

Lift-IQ is de perfecte keuze voor uw hoogte-oplossingen, met onze veelzijdige producten en diensten. Onze klantgerichte benadering en ervaring zorgen ervoor dat we altijd de beste oplossing voor u kunnen bieden.

Wij zijn de officiële importeur van het Japanse merk Unic Cranes en bieden een uitgebreid assortiment spinhijskranen, hoogwerkers, verreikers en glaszuigers. Onze machines zijn compact en geschikt voor locaties met beperkte ruimte.

Wij zijn nationaal en internationaal actief en bieden zowel nieuwe als gebruikte machines. Door ons internationaal netwerk zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties en kunnen wij u overal ter wereld de beste oplossing bieden.

Onze persoonlijke benadering en bereidheid om ver te gaan voor de beste klantervaring maken ons uniek. Bij Lift-IQ bent u verzekerd van een totaaloplossing op maat. Neem contact met ons op en ontdek wat Lift-IQ voor u kan betekenen!

Waarom Lift IQ

Hoge kwaliteit nieuwe en gebruikte machines.

Breed verhuur en verkoop aanbod van alle bekende merken.

Officieël dealer van UNIC Cranes.

Wereldwijd verzending voor verhuur en verkoop.

Maak kennis met het team

Eric Metz | Sales and Rental

info@lift-iq.nl+31(0)6 - 53 40 43 45

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk hieronder onze meest recente projecten.

Unic URW-295

Unic URW-295 eco, batterij aangedreven kraan aan het werk in opdracht van een klant.

Manitou verreikers

Verhuur opdracht januari 2023: Manitou MRT 2660 verreikers. Ze zijn klaar voor levering

JLG boomlift

Drie JLG boomliften verkocht aan een tevreden klant.

Wat onze klanten zeggen

Review

Naam bedrijf

Persoon van de review

Eerste klas machines

Eerste klas machines

Hoge kwaliteit verhuur, verkoop van nieuwe en gebruikte machines van alle merken.

Alle bekende merken

Alle bekende merken

Wij bieden een breed aanbod van bekende merken aan en zijn officieël dealer van UNIC Cranes.

Wereldwijde verzending

Wereldwijde verzending

Onze machines kunnen werelwijd verzonden worden voor zowel verhuur als verkoop.

footer-slider